wenst u zich in- of uit te schrijven op onze mailinglijst?

Vul dan uw emailadres in onderstaand vakje in en klik op versturen.

  • Wanneer u nog niet op de mailinglijst staat, dan wordt uw emailadres na het invoeren op de mailinglijst geplaatst en ontvangt u een bevestiging hiervan.
  • Wanneer u wel al emails van ons ontvangen hebt en u wenst zich liever uit de mailinglijst te laten verwijderen dan wordt uw emailadres na het invoeren van de lijst geschrapt en ontvangt u een bevestiging hiervan.

Huis appartement villa bouwgrond nieuwbouw kopen of verkopen doe je bij Vobis te Kortrijk. Het verzamelen van "persoonlijke gegevens" via onze website en het gebruik dat Vobis van deze gegevens maakt, is strikt in overeenstemming met de bepalingen van de Belgische Wet van 8 december 1992 op de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer t.o.v. de verwerking van persoonsgegevens. Bij het invullen van een elektronisch formulier vragen wij een minimum aan persoonsgegevens, teneinde u te kunnen contacteren. Deze persoonsgegevens worden verzameld, opgenomen in ons adressenbestand en worden uitsluitend gebruikt voor interne doeleinden. Deze persoonsgegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden, en worden enkel gebruikt voor promotie bij Vobis te Kortrijk.Wanneer het niet uw bedoeling was uw emailadres uit onze mailinglijst te laten verwijderen schrijft u zich gewoon opnieuw in.

Harelbeke

Nieuwbouw-hoekappartement

Volledig instapklaar
 

 

Kortrijk

2 nieuwbouw woningen

sleutel op de deur

Laatste te koop

U wenst uw woning te verkopen?

Aanvraag

Projectgrond of af te breken pand?

Laat het ons weten