Wat we nooit hadden durven hopen werd toch verwezenlijkt! In amper een paar weken werd ons huis verkocht!

Jp. & M. D


De bezoeken onder begeleiding van Sabine waren voor ons van doorslaggevende aard. Daar er nog veel waardevolle spullen stonden in het huis wisten we zeker de discretie te waarderen. Ik raad jullie ook aan aan iedereen die wil verkopen als het huis nog gemeubeld is! Voor de rest was alles ok.

J. A.


Er wordt veel gesproken dat de immo wereld een gehaaide sector is. Jonathan overtuigde ons echter om samen te werken en bewees het tegenovergestelde! Super tevreden klanten!

V. V.


We hadden al twee kantoren voor jullie, de moed was een beetje in onze schoenen gezakt.... Toch slaagden jullie erin om in slechts drie maanden ons huis te verkopen. Proficiat & een dikke merci!

P.&M. B


Alle afspraken steeds nagekomen. Wij waardeerden vooral de regelmatige feedback na elk bezoek. Ook uw prijs advies was correct. We zijn opperbest tevreden.

B.&S. R.


Bedankt om alles in goede banen te leiden en ons zo goed bij te staan. De kopers zijn ook toffe en eerlijke mensen. Doe zo verder!

R. & A. O.


Onze grond stond reeds lang te koop. Dankzij uw advies, deskundige aanpak en inzet kunnen verkopen, heel dicht bij de vraagprijs. Dit verdient een pluim.

J. & C. G.


 

Harelbeke

Nieuwbouw-hoekappartement

Volledig instapklaar
 

 

Kortrijk

2 nieuwbouw woningen

sleutel op de deur

Laatste te koop

U wenst uw woning te verkopen?

Aanvraag

Projectgrond of af te breken pand?

Laat het ons weten