Vobis, dynamisch en innovatief in huizenverkoop dankzij onze medewerkers!

 

 

Stagiair vastgoedmakleaar ( school of BIV stage)

 

Wij zoeken voor 2017 (augustus/ september) nog  een gemotiveerde stagiair  vastgoedmakelaar (immo) of Immobiliën & Verzekeringen om ons team te versterken.

Na uw inloopperiode op het kantoor bieden wij u de mogelijkheid om stap per stap onze klanten 'on the field' te begeleiden. U kan rekenen op een direct inzetbare opleiding en staat zeer snel onze vastgoedmakelaars bij als assistant, zowel voor het kantoorwerk als op de baan.

U bent bij voorkeur in het bezit van een wagen en een rijbewijs.

Voor de witte raven met commercieel talent en juridische bekwaamheid bieden wij uitstekende doorgroeimogelijkheden met toekomst.

Interesse:  stage@vobis.be

 

Inkoper vastgoed - House hunter. (Bediende of zelfstandig medewerker)

Voor de verdere uitbouw van onze activiteiten zoeken wij dringend een gedreven medewerker, BIV makelaar of gelijkgesteld door ervaring.

Na een individuele opleiding werk je, met de ondersteuning van het team , op een actieve en dynamische manier, in een vooraf bepaalde regio, aan de verdere uitbouw van onze portefeuille bestaand vastgoed. U legt contacten met toekomstige verkopers en onderhoudt nauwe samenwerking met notarissen, architecten en bankiers. Netwerking schrikt u niet af!

Uw eerlijkheid , uw onderhandelingstalent en motivatie, samen met uw juridische- en materialenkennis zal bepalend zijn voor uw en ons succes.

U werkt volledig onafhankelijk, volgens uw eigen planning en met onze exclusieve strategie. U staat onze toekomstige klanten bij met eerlijk advies en helpt de klanten een marktconforme verkoopprijs te bepalen. U volgt uw eigen klanten telefonisch op tot de verkoop van hun eigendom. Na verkoop staat u in voor de contacten met notarissen.

Beschikt u over een aangeboren voorliefde voor huizen en mensen aangevuld met een degelijke vakkenis (BIV nr of gelijkgesteld door ervaring noodzakelijk)? Bulkt u bovendien van het enthousiasme en bent een geboren team player?

U bent bovendien klantgericht en bereid tot sporadisch avond- & weekendwerk? Dan bent u ongetwijfeld onze man of vrouw. Wij bieden u een uiterst uitdagende job aan in een dynamische werkomgeving. U bent bij voorkeur woonachtig regio Harelbeke - Waregem, bij uitbreiding Wevelgem - Kortrijk.

Niveau bachelor, vastgoedopleiding of gelijkgestelde werkervaring vereist. Gunstige prestatiegebonden verloning en extra voordelen.

Uw CV & motivatiebrief + pasfoto kan u mailen naar patrick@vobis.be of opsturen naar P. Bouckenooghe, Aalbeeksesteenweg 15 te 8500 Kortrijk.

 

Discretie is verzekerd. Telefonische informatie op 0475/647707.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


09/01/2017

Harelbeke

Nieuwbouw-hoekappartement

Volledig instapklaar
 

 

Kortrijk

2 nieuwbouw woningen

sleutel op de deur

Laatste te koop

U wenst uw woning te verkopen?

Aanvraag

Projectgrond of af te breken pand?

Laat het ons weten